You are hereNovinky / Core & stretch ; Combat

Core & stretch ; Combat


By alena - Posted on 28 Srpen 2017

CORE & Stretch: Bolí Vás záda a klouby? Máte sedavé zaměstnání? Jste po porodu a ráda byste začala se vhodným cvičením? Máte problémy s únikem moči? Dělá se Vám rozestup břišních svalů? Ráda byste zploštila Vaše vypouklé břicho? Potom přijďte mezi nás … Hodina je zaměřená na správné posílení břišního a zádového svalstva bez následné bolestivosti zad a vzniku případné diastázy – rozestupu břišních svalů. Seznámíme se s bráničním dýcháním, s aktivací a relaxací pánevního dna a s posílením hlubokého břišního svalstva s následnou aktivací hlubokých zádových svalů. Naučíme se, jak pomocí správné funkce bránice spolu s aktivací břišních svalů, zmenšit či úplně odstranit diastázu. Součástí lekce se budeme také zabývat uvolněním přetížených svalů pomocí masážních ježků, míčků či pěnového válce. Combat: Aby si člověk poradil s nebezpečnou situací, nemusí být šampionem v těžké váze, ale musí se umět hýbat, mít zažité reakce a přizpůsobovat se. Proto kromě prohlubování základní fyzické kondice budeme kombinovat prvky sebeobrany z různých bojových umění a procvičovat je v reálných situacích. Věk ani pohlaví není limitující, abyste se beze zbraně zvládli účinně bránit proti protivníkům „na ulici“. Nikdy nevíte, kdy se Vám to může hodit.
PřílohaVelikost
combat_2017.jpg238.73 KB
core_stretch_01.jpg214.57 KB
Tagy
můžete mi prosím sdělit kdy začíná kurz sebeobrany a jaká je cena,děkuji Dušan
Cvičení již začalo minulý týden, ale můžete se přidat kdykoliv. Cena je bud 550 kč na 10 +1 hodina nebo 950 Kč na 20+2 hodiny.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je možné se ještě (i teď v už téměř v prosinci, nebo od 2. pololetí) přihlásit do kurzu core & stretch v pondělky od 19.30hod, případně na koho se obrátit. Děkuji Rešková

Poslat nový komentář

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.

Partneři