You are hereNovinky / Nalezený batoh

Nalezený batoh


By alena - Posted on 03 Březen 2014

 Včera večer jsme obdrželi následující email:

"Dobrý den,
dovoluji si Vás oslovit a požádat o případnou pomoc v následující věci.
V pátek 28.2.2013 jsme byli s manželkou a rodinou naší dcery lyžovat v lyžařském středisku Kyčerka ve Velkých Karlovicích. V sobotu pak v lyžařském středisku Bílá. Dnes v neděli 2.3.2013 po návratu domů jsme zjistili, že mezi zavazadly v kufru auta máme batoh, který není náš ani rodiny naší dcery. Zřejmě při manipulaci s našimi batohy někde při lyžování nebo občerstvení v restauraci někdo z naší rodiny omylem přibral cizí batoh.
Jedná se o šedo modrý batoh ve kterém je mikyna, dětské rukavice, zimní čepice a svazek klíčů. Bohužel v batohu není žádný doklad, ze kterého bychom mohli zjistit komu batoh náleží a vrátit jej majiteli. V batohu jsme však nalezli vizitku "TJ Jiskra Otrokovice, odbor SPV-Sokolovna" s Vaší e-mailovou adresou. Vzhledem k tomu, že na parkovištích obou námi navštívených lyžařských středisek byly zájezdové autobusy, napadlo nás, že vlastník batohu mohl být účastníkem autobusového zájezdu pořadaného TJ Jiskra Otrokovice, případně má blízký vztah v Vaší TJ.
Prosíme Vás tímto o pomoc s nalezením vlastníka uvedeného batohu, abychom jej mohli vrátit a omluvit majiteli se za způsobené potíže.
 
Děkuji Vám za pochopení a spolupráci."
 
Tak pokud jej někdo postrádáte ozvěte se na 724348747 a domluvíme se na předání.
Tagy

 Tak už se nám šťastný majitel našel a je prima, že někteří lidé umí přiznat chybu a svůj omyl napraví :-) 

Poslat nový komentář

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.

Partneři