You are hereNovinky / Co nabízí otrokovická sokolovna.

Co nabízí otrokovická sokolovna.


By alena - Posted on 13 Srpen 2022

 Co nabízí otrokovická sokolovna?

Do cvičebních hodin zveme děti předškolního věku, ty úplně nejmenší společně s rodiči. Ve všeobecném pohybovém cvičení či přípravce získají základní pohybové návyky – zlepší si koordinaci pohybu, zpevní si svalový korzet, vyhnou se pozdějším svalovým dysbalancím a bolestem, získají mrštnost, obratnost a odvahu, najdou si nové kamarády a do života si odnesou lásku k pohybu. Naše tělocvična je velmi bohatě vybavená, ať už klasickým nářadím nebo také pomůckami balančního charakteru, míči, padáky, prolézacími tunely, … Nejmenší děti si vše vyzkouší společně s rodiči.

Pro dospělou klientelu můžeme nabídnout nejrůznější formy cvičení – klasická zdravotní TV, mix aerobik s posilováním, jógu pro všechny, čínské zdravotní cvičení čchi-kung. Pokud si potřebujete dát do pořádku pohybový aparát, máme pro vás SM-systém podle MUDr. Smíška. V naší nabídce je i kruhový trénink, kde mohou cvičit děti společně s rodiči, tabata s pomůckami a také FitPainFree. Naleznete u nás širokou škálu náčiní – smovey (vibrační kruhy), flexi-bary (vibrační tyče), velké míče, donuty, trampolínky, obruče, spoustu drobnějších pomůcek – posilovací gumy, činky, … Velmi oblíbené je cvičení na židlích, které je sice určeno starším cvičencům, přesto je taková hodina plnohodnotná pro všechny. Pokud byste se rádi naučili jezdit na koloběžce, máte u nás příležitost. Náš “vozový“ park je bohatý a můžete se tedy přidat mezi naše koloběžkáře.

Pro naše dospělé cvičence máme zavedený systém permanentek, které jsou přenosné do všech našich hodin. Pokud je někdo nemocný nebo má jiné povinnosti, tak o své hodiny nepřijde, ty které si zaplatí, tak si je i odcvičí.

Zveme vás do příjemného kolektivu, naše cvičitelky jsou kvalifikované a budou se vám rády věnovat.

Za kolektiv cvičitelek TJ Jiskra Otrokovice, oddílu Sport pro všechny Zdenka Kymlová

Tagy

Poslat nový komentář

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.

Partneři